HÁZIREND

Kérjük a kulturált kutyatartás és sétáltatás, valamint az állatvédelmi szabályokat betartani az iskola területén és azon kívül is!

A kutyaiskola területére belépni kizárólag oltott, érvényes veszettség oltással rendelkező, rendszeresen féregtelenített, kullancs elleni védelemben részesült, egészséges kutyával szabad! Az oltási igazolványt a kutyavezető köteles magánál tartani, és kérésre bemutatni.

Kiképzésen részt venni kizárólag a megfelelő és a kiképzők által ellenőrzött felszereléssel lehet (póráz, nyakörv, hám, jutalomfalat, játék).

Az oktatás megkezdése előtt legalább 10 perccel kell megérkezni, hogy elegendő idő legyen az iskola területén kívül, a sétára, a kutyák szükségleteinek elvégzésére, valamint a felszerelések összeállítására.

A kutyaiskola "veszélyes üzem", ezért az iskola területére belépő kutyavezetők, családtagok, nézők, érdeklődők kötelesek minden tekintetben betartani a kiképzők, segédek kéréseit és utasításait.

Az esetlegesen bekövetkező személyi sérülésért és anyagi károkért a kutyaiskola felelősséget nem vállal, ez minden esetben egyéni felelősség kérdése, mindenki köteles megtéríteni az általa, vagy a kutyája által okozott kárt. A kiképzők utasításait a kutyavezető önként elfogadja, és a saját felelősségére végrehajtja.

Kiskorúak csak szülői jóváhagyással látogathatják a foglalkozásokat, 14 év alatti gyermek csak szülői felügyelettel tartózkodhat az iskola területén.

A játszóteret/hintát a gyerekek kizárólag szülői felügyelettel és saját felelősségre használhatják! GYERMEKE BIZTONSÁGÁÉRT A SZÜLŐ A FELELŐS!

Az iskola felszerelései csak kiképzők engedélyével, és irányítása mellett használhatók.

A kutyákat csak a kiképzők által kijelölt helyre szabad lekötni.

Az iskola területén a kutya ürülékét a kutyavezető köteles haladéktalanul összeszedni.

Kutyaiskolánk dísznövényeinek védelme érdekében kérjük a kutyákat ezektől távol tartani, a kutya által mégis "meglocsolt" dísznövényeket a kutyavezető köteles vízzel haladéktalanul megtisztítani.

Tüzelő szukával csak előzetes megbeszélés után lehet a kutyaiskola területére lépni, a csoportos foglalkozásokon nem lehet részt venni, mert zavarja a többi kutya munkáját.

Kérünk mindenkit, hogy fokozott figyelemmel vigyázzon az iskola rendjére és tisztaságára, cigarettacsikket, szemetet eldobálni szigorúan tilos.

A klubházba kutyával belépni kizárólag az iskola kiképzőinek engedélyével szabad.

A házirend betartása mindannyiunk közös érdeke, hogy a kutyaiskolában eltöltött idő mindenkinek hasznosan és kellemesen teljen.

A kiképzési díj befizetése esetén a kutyaóvodai/kezdő, középhaladó/haladó csoportos engedelmes és ügyességi  foglalkozásokon vehettek részt, a kiképzők irányításával. Az őrző-védő foglalkozásokon való részvétel feltétele az alapfokú engedelmesség elsajátítása és az alkalmi díj befizetése.

A foglalkozásokon csak azok vehetnek részt, akik a havidíjat befizették!

Havi kiképzési díj: 12.000,-Ft

16. év alatt 8.000,-Ft

Alkalmankénti engedelmes foglalkozás 2.500,-Ft

Őrző-védő 1.500 Ft/kutya/alkalom

Pályahasználati díj, havi: 6.000,-Ft


Kiképzõink:

Jerebitz Orsolya

Tóth György okleveles kutyakiképző

Csete Márta bronzkoszorús mesterkiképzõ

Kreitz Zsuzsanna

Patyus Ferenc aranykoszorús mesterkiképzõ

Pápa Attiláné, Vera bronzkoszorús mesterkiképzõ 

Molnár Máté "B" kategóriás segéd (MEOESZ ÖVSB)