HÁZIREND

Kérjük a kulturált kutyatartás és sétáltatás, valamint az állatvédelmi szabályokat betartani az iskola területén és azon kívül is!

A kutyaiskola területére belépni kizárólag oltott, érvényes veszettség oltással rendelkező, rendszeresen féregtelenített, kullancs elleni védelemben részesült, egészséges kutyával szabad! Az oltási igazolványt a kutyavezető köteles magánál tartani, és kérésre bemutatni.

Kiképzésen részt venni kizárólag a megfelelő és a kiképzők által ellenőrzött felszereléssel lehet (póráz, nyakörv, hám, jutalomfalat, játék).

Az oktatás megkezdése előtt legalább 10 perccel kell megérkezni, hogy elegendő idő legyen az iskola területén kívül, a sétára, a kutyák szükségleteinek elvégzésére, valamint a felszerelések összeállítására.

A kutyaiskola "veszélyes üzem", ezért az iskola területére belépő kutyavezetők, családtagok, nézők, érdeklődők kötelesek minden tekintetben betartani a kiképzők, segédek kéréseit és utasításait.

Az esetlegesen bekövetkező személyi sérülésért és anyagi károkért a kutyaiskola felelősséget nem vállal, ez minden esetben egyéni felelősség kérdése, mindenki köteles megtéríteni az általa, vagy a kutyája által okozott kárt. A kiképzők utasításait a kutyavezető önként elfogadja, és a saját felelősségére végrehajtja.

Kiskorúak csak szülői jóváhagyással látogathatják a foglalkozásokat, 14 év alatti gyermek csak szülői felügyelettel tartózkodhat az iskola területén.

A játszóteret/hintát a gyerekek kizárólag szülői felügyelettel és saját felelősségre használhatják! GYERMEKE BIZTONSÁGÁÉRT A SZÜLŐ A FELELŐS!

Az iskola felszerelései csak kiképzők engedélyével, és irányítása mellett használhatók.

A kutyákat csak a kiképzők által kijelölt helyre szabad lekötni.

Az iskola területén a kutya ürülékét a kutyavezető köteles haladéktalanul összeszedni.

Kutyaiskolánk dísznövényeinek védelme érdekében kérjük a kutyákat ezektől távol tartani, a kutya által mégis "meglocsolt" dísznövényeket a kutyavezető köteles vízzel haladéktalanul megtisztítani.

Tüzelő szukával csak előzetes megbeszélés után lehet a kutyaiskola területére lépni, a csoportos foglalkozásokon nem lehet részt venni, mert zavarja a többi kutya munkáját.

Kérünk mindenkit, hogy fokozott figyelemmel vigyázzon az iskola rendjére és tisztaságára, cigarettacsikket, szemetet eldobálni szigorúan tilos.

A klubházba kutyával belépni kizárólag az iskola kiképzőinek engedélyével szabad.

A házirend betartása mindannyiunk közös érdeke, hogy a kutyaiskolában eltöltött idő mindenkinek hasznosan és kellemesen teljen.

A kiképzési díj befizetése esetén a kutyaóvodai/kezdő, középhaladó/haladó csoportos engedelmes foglalkozásokon vehettek részt, a kiképzők irányításával. Az őrző-védő és az ügyességi foglalkozásokon való részvétel feltétele az alapfokú engedelmesség elsajátítása és az alkalmi díj befizetése.

A foglalkozásokon csak azok vehetnek részt, akik a havidíjat befizették!

Havi kiképzési díj: 12.000,-Ft

16. év alatt 8.000,-Ft

Alkalmankénti engedelmes foglalkozás 2.500,-Ft

Ügyességi 2.500 Ft/alkalom

Őrző-védő 2.000 Ft/kutya/alkalom

Pályahasználati díj, havi: 6.000,-Ft


Kiképzõink:

Jerebitz Orsolya

Tóth György okleveles kutyakiképző

Csete Márta bronzkoszorús mesterkiképzõ

Kreitz Zsuzsanna

Pápa Attiláné, Vera bronzkoszorús mesterkiképzõ 

Molnár Máté "B" kategóriás segéd (MEOESZ ÖVSB)

Hoffer Brigi hoopers agility instruktor

Soós György okleveles kutyakiképző

Horhi Attila okleveles kutyakiképző