HÁZIREND

2023

Kérjük a kulturált kutyatartás és sétáltatás, valamint az állatvédelmi szabályokat betartani az iskola területén és azon kívül is!

A kutyaiskola területére belépni kizárólag oltott, érvényes veszettség oltással rendelkező, rendszeresen féregtelenített, kullancs elleni védelemben részesült, egészséges kutyával szabad! Az oltási igazolványt a kutyavezető köteles magánál tartani, és kérésre bemutatni.

Kiképzésen részt venni kizárólag a megfelelő és a kiképzők által ellenőrzött felszereléssel lehet (póráz, nyakörv, hám, jutalomfalat, játék).

Az oktatás megkezdése előtt legalább 10 perccel kell megérkezni, hogy elegendő idő legyen az iskola területén kívül, a sétára, a kutyák szükségleteinek elvégzésére, valamint a felszerelések összeállítására.

A kutyaiskola "veszélyes üzem", ezért az iskola területére belépő kutyavezetők, családtagok, nézők, érdeklődők kötelesek minden tekintetben betartani a kiképzők, segédek kéréseit és utasításait.

Az esetlegesen bekövetkező személyi sérülésért és anyagi károkért a kutyaiskola felelősséget nem vállal, ez minden esetben egyéni felelősség kérdése, mindenki köteles megtéríteni az általa, vagy a kutyája által okozott kárt. A kiképzők utasításait a kutyavezető önként elfogadja, és a saját felelősségére végrehajtja.

Kiskorúak csak szülői jóváhagyással látogathatják a foglalkozásokat, 14 év alatti gyermek csak szülői felügyelettel tartózkodhat az iskola területén.

A játszóteret/hintát a gyerekek kizárólag szülői felügyelettel és saját felelősségre használhatják! GYERMEKE BIZTONSÁGÁÉRT A SZÜLŐ A FELELŐS!

Az iskola felszerelései (pl. az állandóra kihelyezett akadályok) csak kiképzők engedélyével, és irányítása mellett használhatók.

A kutyákat csak a kiképzők által kijelölt helyre szabad lekötni.

Az iskola területén a kutya ürülékét a kutyavezető köteles haladéktalanul összeszedni.

Kutyaiskolánk dísznövényeinek védelme érdekében kérjük a kutyákat ezektől távol tartani, a kutya által mégis "meglocsolt" dísznövényeket a kutyavezető köteles vízzel haladéktalanul megtisztítani.

Tüzelő szukával csak előzetes megbeszélés után lehet a kutyaiskola területére lépni, a csoportos foglalkozásokon nem lehet részt venni, mert zavarja a többi kutya munkáját.

Pályahasználat -kiképzési időn kívül- csak az iskolavezetés tudtával és engedélyével lehetséges.

Kérünk mindenkit, hogy fokozott figyelemmel vigyázzon az iskola rendjére és tisztaságára, cigarettacsikket, szemetet eldobálni szigorúan tilos.

A klubházba kutyával belépni kizárólag az iskola kiképzőinek engedélyével szabad.

A házirend betartása mindannyiunk közös érdeke, hogy a kutyaiskolában eltöltött idő mindenkinek hasznosan és kellemesen teljen.

A foglalkozásokon csak azok vehetnek részt, akik a havidíjat befizették!

Havi kiképzési díj: 15.000,-Ft

16. év alatt 12.000,-Ft

Alkalmankénti foglalkozás 2.500,-Ft

Őrző-védő (alkalmanként) 3.500,-Ft/kutya

Pályahasználati díj 1.000,-Ft/kutya/alkalom

A kiképzési díj befizetése esetén a kutyaóvodai/kezdő, a középhaladó/haladó csoportos engedelmes foglalkozásokon vehettek részt, a kiképzők irányításával.

Az őrző-védő foglalkozásokon való részvétel feltétele az alapfokú engedelmesség elsajátítása.

Kiképzõink:

Jerebitz Orsolya

Tóth György okleveles kutyakiképző

Kreitz Zsuzsanna

Hoffer Brigitta hoopers agility instruktor

Soós György okleveles kutyakiképző

Horhi Attila okleveles kutyakiképző

Molnár Máté "B" kategóriás segéd (MEOESZ ÖVSB)

Csete Márta bronzkoszorús mesterkiképzõ 

Soproni László bronzkoszorús mesterkiképzõ