Megközelítés: 

A DOGFIT KSE kutyaiskolája Dunakeszi és Fót között külterületen található.  47.6483633,  19.1663273

Megközelíthető a Dunakeszit (Kossuth L. u.) és a Fótot (Németh K.u.) összekötő út, vagy a Hajcsár út felől. A 2/A fölött áthaladó felüljáró Fóti oldalán lévő körforgalomban a "Hulladéklerakó" tábla irányában kell kihajtani. Az aszfalt útról az erdősáv előtt balra a kell fordulni, kb.1 km-t kell jönni a kijárt földúton, a Barka lovastanya után található a kutyaiskola.

Dunakeszi felől: A Kossuth Lajos utcán elhagyva Dunakeszit, a 2/A fölött áthaladó felüljáró után a Fóti oldali körforgalomban a "Hulladéklerakó" tábla irányában (4.) kell kihajtani. Az aszfalt útról az erdősáv előtt balra a kell fordulni, kb.1 km-t kell jönni a kijárt földúton, a Barka lovastanya után található a kutyaiskola.

A Fóti úti temető/Tesco felől a 2/A fölött áthaladó felüljáró után a Fóti oldali körforgalomban a Hajcsár útra (3.kihajtó) kell kihajtani, azon végig a következő körforgalomig. Ott a "Hulladéklerakó" tábla irányában (2.) kell  kihajtani. Az aszfalt útról az erdősáv előtt balra a kell fordulni, kb.1 km-t kell jönni a kijárt földúton, a Barka lovastanya után található a kutyaiskola.

Fót felől: A Németh Kálmán úton elhagyva Fótot, a 2/A fölött áthaladó felüljáró előtti körforgalomban a "Hulladéklerakó" tábla irányában, az első kihajtón. Az aszfalt útról az erdősáv előtt balra a kell fordulni, kb.1 km-t kell jönni a kijárt földúton, a Barka lovastanya után található a kutyaiskola.

Elérhetőség:

Telefon: 06 30 3363-804, 06 20 333-2524, 30 361-3134

E-mail: dogfitdunakeszi@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/dunakeszikutyaiskola/